Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika Haberleri : Hekimhan Da 3 3 Buyuklugunde Deprem Haberi Son Dakika Malatya Haber Basliklari Ve Gelismeler / Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de .

Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Son Dakika Malatya Da Deprem 4 3 Ile Sallandi Guncel Haberler Milliyet
Son Dakika Malatya Da Deprem 4 3 Ile Sallandi Guncel Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Son dakika haberi:son zamanlarda sık sık depremler yaşanan malatya ve elazığ'da yeni deprem yaşandı. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının ( afad ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem, saat 10.31'de ve 6,99 kilometre derinlikte . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Son dakika haberi:son zamanlarda sık sık depremler yaşanan malatya ve elazığ'da yeni deprem yaşandı. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Malatya Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Takvim
Son Dakika Malatya Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Son dakika haberi:son zamanlarda sık sık depremler yaşanan malatya ve elazığ'da yeni deprem yaşandı. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının ( afad ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem, saat 10.31'de ve 6,99 kilometre derinlikte .

Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Son Dakika Haber Malatya Da 3 7 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberler
Son Dakika Haber Malatya Da 3 7 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı.

Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Malatya'nın yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika deprem haberleri ve güncel deprem haberleri burada. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının ( afad ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem, saat 10.31'de ve 6,99 kilometre derinlikte . Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi:son zamanlarda sık sık depremler yaşanan malatya ve elazığ'da yeni deprem yaşandı. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir .

Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika Haberleri : Hekimhan Da 3 3 Buyuklugunde Deprem Haberi Son Dakika Malatya Haber Basliklari Ve Gelismeler / Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de .. Son dakika haberi:son zamanlarda sık sık depremler yaşanan malatya ve elazığ'da yeni deprem yaşandı. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre saat 1906'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 43 büyüklüğünde bir  malatya son dakika deprem. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de .